Bilar 2

När vi bestämt oss för att se filmen Bilar II   kröp den fyra åriga sonen till min väninna upp bredvid mig i soffan, tog en lagom stor del av täcket och sa; “Jag sätter mig hos dig, du var ju med oss igår, så jag känner ju dig!”  Med det kramgoa charmtrollet intill sig sådär, så gjorde det inte så himla mycket att man genom hans berättande hela tiden var minst en scen före i filmen, och att man under filmens sista scen satt på golvet och lekte med små plastvarianter av självaste Blixten, Karla och Holly         (+ resten).

Jag tror att filmen var bra. Svår bedömning när man inte sett ettan, och när man får allt berättat för sig av en fyraåring. Välgjort, ja – pixar gör ju alltid bra ifrån sig. Bra story, mjo. Min typ av film, nja – bilar överlag är ju inte helt min grej, men några goda skratt fick man sig ändå.

Betyg: 3/5

 

 

This entry was posted in Ordsamling, Se femtio filmer. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bilar 2

  1. vim says:

    Vi borde välja ett allmänt betyg system vi alltid använder. Jag föreslår ett där man delar ut 1-5 ägg eller ett krossat ägg för något som är extremt dåligt :) .

    • Ordsamling says:

      Kan någon kanske skissa fram dessa betygs-ägg? Och så kan du sedan ordna så att man på nåt sätt kan lägga in dem som ikoner liksom..?

Comments are closed.