NK; Champagne&Cream

Dagar blir veckor blir månader blir…år, har det ju inte hunnit bli än. Men tiden går fort, och varmare blir det. Även om det där med vädret och temperatur tycks växla väldigt. Men varje år likadant, framåt mars/april kokar tevattnet allt mer sällan, jag tycker kropp och själ blir så varm av att dricka te, och när temperaturen i luften gör att man är ganska varm överlag, då behövs inte te. Men självklart är det gott, och en kopp för njutnings skull, DET tar jag mig gärna ibland. Unnar mig, speciellt under lite ruggigare dagar.

 

Här senast blev det en kopp av NK-varuhusets egna Champagne&Cream-tea. Och det smakar lite så som det låter, lite runt i smaken och det liksom bäddar in själen i ett slags lugn. Det är ganska sött i sig, så jag som oftast har honung i mitt te, hoppar faktiskt över honungen.

This entry was posted in Drick Te, Ordsamling. Bookmark the permalink.